Megan Fox nerazdvojna je od Colsona Bakera poznatijeg po umjetničkom imenu Machine Gun Kelly otkako su se zaručili prije nekoliko dana. Slavni par od početka veze plijeni pažnju privrženim ljubavnim gestama, ali i modnim kombinacijama.

Galerija Megan Fox uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama Megan Fox u mrežastoj haljini Diona Leeja Megan Fox +1 Megan Fox i Machine Gun Kelly

Otkako je upoznala svojeg zaručnika Megan Fox bira odvažnije modne kombinacije koje ističu njezinu figuru. U jednoj takvoj kombinaciji prošetala je i Milanom nakon poslovnog sastanka u talijanskoj modnoj kući Dolce & Gabbana.

Slika nije dostupna To može samo ona: Izdanje Megan Fox za koje je malo reći - hrabro!

Američka glumica snimljena je u poluprozirnoj midi haljini australskog dizajnera Diona Leeja. Iako joj je porub haljine dopirao do ispod koljena, odabrala je model napravljen od crnog mrežastog materijala koji je razotkrio njezine noge poput najkraće minice.

Mrežasta haljina Diona Leeja trenutno je na sniženju, a prodaje se po 2727 kuna Mrežasta haljina Diona Leeja trenutno je na sniženju, a prodaje se po 2727 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Uz to, kroj haljine ističe struk i grudi, pa ju biraju samo najsamopouzdanije dame.

Megan Fox ogrnula se dugim kožnatim kaputom s upečatljivom podstavom životinjskog uzorka, a cijelu kombinaciju podigla ženstvenim štiklama otvorenih prstiju američkog brenda Femme koji je iznimno popularan među slavnim damama u posljednje vrijeme.

Megan Fox u minici brenda Boohoo i \'opasnim\' štiklama - 3 Megan Fox: Štikle "trakice" kakve većina žena ipak izbjegava nositi

Dakako, nije propustila priliku da javnosti pokaže i svoj zaručnički prsten s monumentalnim smaragdom koji je Machine Gun Kelly dizajnirao u suradnji sa Stephenom Websterom.

Megan Fox u mrežastoj haljini Diona Leeja Megan Fox u mrežastoj haljini Diona Leeja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju