U sklopu službene turneje po Africi Meghan Markle posjetila je i neprofitnu organizaciju mothers2mothers, koja zapošljava žene zaražene HIV-om.

Galerija Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 5 Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 6 Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 3 +10 Meghan Markle nosi kombinezon brenda Everlane i crne salonke  

Organizacija mothers2mothers nalazi se u gradu Cape Townu u Južnoafričkoj Republici, a za druženje s majkama, članicama organizacije, i njihovom djecom, Meghan Markle odjenula je decentnu odjevnu kombinaciju.

Meghan Markle dokazala je da 'riskantni' kombinezon može laskati svakom tipu ženske građe

Vojvotkinja od Sussexa izabrala je jednostavni crni kombinezon bez rukava i s V-izrezom te povezom oko struka. Kombinezon ima šire nogavice dužine do gležnja, što ga čini ugodnijim za nošenje, dok na leđima ima patentni zatvarač.

Meghan Markle Odabrala Meghan Markle: Haljina vrijedna 163 kune stvorena za dnevne prigode

Kombinezon je odjevni komad koji spada u kategoriju "riskantan" jer, ako se ne izabere pravi model, može vizualno skratiti figuru i jednostavno joj ne laskati. No Meghan Markle, koja je prije nešto više od četiri mjeseca rodila sina Archieja, dokazala je da ovaj (ne)popularni odjevni komad voli "nesavršenosti" na tijelu i da može laskati svakom tipu ženske građe.

Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 8 Meghan Markle nosi kombinezon brenda Everlane i crne salonke (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Meghan Markle plijenila je pažnju na premijeri filma Kralj lavova Meghan Markle: Nepogrešiva haljina koja izvrsno stoji ženama XS i XL veličine

Kombinezon brenda Everlane, model The Japanese GoWeave Essential, Meghan je nosila uz klasične crne salonke, a stajling je upotpunila okruglim zlatnim naušnicama brenda Gas Bijoux.

Nadahnuti stilom Meghan Markle u trgovinama smo pronašli slične modele dugačkih kombinezona, a što smo izdvojili pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Razgledajte i kuću u kojoj je Meghan Markle živjela s bivšim suprugom:

Razgledajte kuću u kojoj je Meghan Markle živjela s bivšim suprugom Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 6 Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 2 Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 3 +6 Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju