Prije nego što se udala za princa Harryja, Meghan Markle bila je u braku s redateljem Trevorom Engelsonom, a supružnici su živjeli u Los Angelesu u kući koja se sada prodaje za 1,8 milijuna dolara.

Galerija

 

Kuća od 210 četvornih metara uređena u kolonijalnom stilu nalazi se u losanđeleskoj četvrti Hancock Park. Meghan Markle i Trevor Engelson živjeli su u njoj od 2011. do 2013. godine, a nakon što su se razveli, Meghan se preselila u Toronto zbog uloge Rachel Zane u seriji Suits.

Nekadašnji dom vojvotkinje od Sussexa ima četiri spavaće sobe i tri kupaonice, a prostorije su međusobno povezane u stilu otvorenog plana. U prizemlju su svi podovi izrađeni od prirodnog drva, uključujući kuhinju s blagovaonicom i dnevnu sobu punu svjetla. Sve spavaće sobe nalaze se na drugom katu, a dvije od četiriju spavaćih soba imaju i svoje kupaonice. U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se mramorni stolić za šminkanje i pod od pločica u stilu mozaika.

Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 7
U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se mramorni stolić za šminkanje i pod od pločica u stilu mozaika (Foto: Profimedia)

Meghan Markle danas živi u zdanju Frogmore Cottage u blizini Windsora sa suprugom princem Harryjem i njihovim sinom Archijem Harrisonom. Piše se da planiraju kupiti novo imanje u Los Angelesu u blizini doma Meghanine majke Dorije Ragland, gdje bi boravili kada posjete SAD.

Razgledajte i vilu u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt:

Razgledajte vilu u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt