Službene zaručničke fotografije Meghan Markle i princa Harryja obišle su svijet, a buduća vojvotkinja opet je primila mnoštvo komplimenata za svoj stil odijevanja

Galerija Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 5 Zaručnička haljina Meghan Markle - 3 +5 Zaručnička haljina Meghan Markle - 2
Meghan Markle
mediji prozivaju novom modnom ikonom. Otkako je objavljena informacija o zarukama s princem Harryjem, komplimenti o odjevnom stilu bivše američke glumice pljušte sa svih strana.

Nitko nije našao manu niti haljini koju je nosila na službenim zaručničkim fotografijama koje je snimio modni fotograf Alexi Lubomirski. Za tu priliku Meghan je odabrala ženstveni model visoke mode Ralph & Russoa A kroja od prozirnog tila te s izvezenim zlatnim nitima u obliku listova. Zaručnička haljina Meghan Markle - 3 Zaručnička haljina Meghan Markle - 3 (Foto: Getty Images)
Riječ je haljini iz prošlogodišnje houte couture kolekcije ovog engleskog modnog brenda koja se prodaje po cijeni od 56 tisuća britanskih funti, odnosno oko 480.000 kuna.

Zaručnička haljina pokrenula je medijske špekulacije kako će Ralph & Russo biti zadužen i za kreiranje vjenčane haljine buduće vojvotkinje.

Nakon udaje za princa Harryja, Meghan Markle će morati slijediti kraljevska pravila odijevanja koja ne trpe prekratke haljine i suknje. No decentne haljine od čipke ili tila, koje je ljepotica iz Los Angelesa nosila i u prošlosti, se nalaze na popisu dozvoljenih komada.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte modni stil Meghan Markle ispunjen ženstvenim komadima s prozirnim detaljima. Meghan Markle - 5 Službena zaručnička fotografija Meghan Markle i princa Harryja (Foto: Profimedia.hr)  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju