Meghan Markle sa svojim dvomjesečnim sinčićem Archiejem snimljena je na obiteljskom provodu u Wokinghamu. Vojvotkinja od Sussexa došla je podržati svojeg supruga – princa Harryja, koji je sudjelovao na dobrotvornom polo kupu King Power Royal Charity Polo Day u klubu Billingbear.

Galerija Meghan Markle sa sinčićem Archiejem Meghan Markle sa sinčićem Archiejem - 4 Lanena haljina Lise Marie Fernandez - 2 +4 Lanena haljina Lise Marie Fernandez - 3

Riječ je o sportskoj manifestaciji humanitarnog karaktera koja skuplja donacije za organizacije pod patronatom kraljica Elizabete II. – od onih za zaštitu afričkih parkova, preko konzervatorija za očuvanje nosoroga u Bocvani do agencije za planinsko spašavanje na području Engleske i Walesa.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, sin Meghan Markle i princa Harryja kršten je u subotu 6. srpnja - 1 Meghan Markle i princ Harry: Krštenje sina Archieja uz dvije posebne gošće

Za ovu prigodu odabrala je po mnogima najtraženiju ljetnu haljinu – maksi model od stopostotnog lana. Ovo ne čudi ako je poznato da je lan jedna od najpoželjnijih tkanina za nošenje u toplijem dijelu godine jer dopušta koži da lakše “diše” tijekom ljetnih vrućina.

Lanena haljina Lise Marie Fernandez - 2 Lanena haljina Lise Marie Fernandez - 2 (Foto: www.matchesfashion.com)

Vojvotkinja od Sussexa odlučila se za maslinasto zeleni model Rosetta američke dizajnerice Lise Marie Fernandez s kratkim rukavima, V-izrezom te dubokim postraničnim prorezima. Haljina inače dolazi s pojasom u predjelu struka koji stvara ženstveniju siluetu, no vojvotkinja se nije odlučila za nošenje tog dodatka.

Meghan Markle sa sinčićem Archiejem - 1 Meghan Markle sa sinčićem Archiejem - 1 (Foto: Getty Images)

Umjesto toga uživala je u nešto široj i ležernijoj varijanti ove maksi haljine, koju je sparila sa sunčanim naočalama predimenzioniranim stakala brenda Givenchy. I ovoga puta modnu kombinaciju Meghan Markle zasjenio je dvomjesečni Archie, koji je spokojno spavao u naručju novopečene mame.

Pogledajte i:

Meghan Markle: Cipele kojima se žene vraćaju kad se zasite visokih potpetica Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uoči utakmice Meghan u haljini Stelle McCartney i balerinkama Aquazzura Meghan i Harry s momčadi New York Yankeesa +3 Bračni par na dar je dobio i dresove za malenog Archieja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju