Preostalo je još osam dana do vjenčanja godine. Princ Harry i Meghan Markle izreći će sudbonosno "da" 19. svibnja u kapeli sv. Jurja.

Galerija Prvo službeno fotografiranje Harryja i Meghan nakon objave zaruka Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 4 Meghan Markle i princ Harry na sastanku vlada Commonwelatha +5 Meghan Markle i princ Harry Kapela u sklopu dvorca Windsor primit će 600 uzvanika, a ceremoniju će na imanju pratiti još 2640 građana koji su dobili pozivnicu za vjenčanje zahvaljujući svom doprinosu zajednici u kojoj žive.

Oči svijeta u subotu će biti uprte u Meghan, a mnoge najviše zanima kakvu će vjenčanicu nositi buduća vojvotkinja.

Prema posljednjim informacijama, ljepotica će se udati u vjenčanici modnog brenda Ralph & Russo iza kojeg stoji dizajnerski duo Tamara Ralph i Michael Russo. Upravo su oni dizajnirali haljinu koju je Meghan nosila na službenom zaručničkom portretu.

Vjenčanica se već nalazi u dvorcu Windsor, ali prije velikog dana mora je "odobriti" jedna važna osoba.

Baš kao što je to napravila Catherine Middleton prije svog vjenčanja, tako će i Meghan haljinu pokazati kraljici Elizabeti II. te tražiti njezino mišljenje. Ovu tradiciju poštuju sve mladenke koje postaju članice užeg kruga kraljevske obitelji, ali radi se samo o formalnosti.

Na pitanje britanskog magazina Hello što bi se dogodilo kada kraljica ipak ne bi odobrila haljinu, stručnjakinja za kraljevsku obitelj Emily Hash: To je nešto o čemu nitko ne želi razmišljati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju