Meghan Markle svakodnevno oduševljava svojim odjevnim kombinacijama, a žene diljem svijeta pomno poručavaju komade koje vojvotkinja odabire.

Galerija Meghan Markle zablistala u ASOS haljini (Foto: Getty Images) - 1 Meghan Markle u ASOS haljini od 295 kuna (Foto: Getty Images) Meghan Markle zablistala u ASOS haljini (Foto: Getty Images) - 3 +2 Meghan Markle zablistala u ASOS haljini (Foto: Getty Images) - 4

Stručnjakinja za kraljevski dvor Katie Nicholl kaže da bi garderoba Meghan Markle mogla vrijediti više od 750 tisuća funti pa je njezin ormar nešto o čemu većina djevojaka i žena može samo sanjati.

U njezinu ormaru čitav je niz dizajnerskih komada, međutim vojvotkinji nisu strani ni high street brendovi. Tako se na Novom Zelandu, trinaestog dana kraljevske turneje, pojavila u jednostavnoj ASOS crnoj trudničkoj haljini koja košta 35,44 funti, odnosno oko 295 kuna.

Haljina do iznad koljena, s "lađa" izrezom, dolazi i u varijanti koja nije za trudnice.

Radi se o kraljevskoj modi koja nam je ipak malo pristupačnija i haljini kojom je Meghan Markle još jednom oduševila, a njezin je trudnički stil apsolutni hit od samog početka.

Bilo da su njezin odabir vrtoglave salonke s "okovima" za odvažnu trudnicu ili skinny traperice za (ne)očekivano izdanje lijepe trudnice, Meghan jednostavno – zna znanje.

ASOS trudnička haljina koju je izabrala i Meghan Markle (Foto: ASOS) ASOS trudnička haljina koju je izabrala i Meghan Markle (Foto: ASOS) Foto: ASOS

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju