Prvi službeni izlazak vojvotkinje i vojvode od Sussexa nakon vjenčanja iščekivao se s velikim zanimanjem.

Galerija Meghan i Harry na vrtnoj zabavi povodom 70. rođendana princa Charlesa Meghan i Harry na vrtnoj zabavi Meghan je ipak morala posegnuti za najlonkama u boji kože +3 Haljina brenda Goat Meghan Markle i princ Harry pojavili su se na vrtnoj zabavi povodom 70. rođendana njegova oca princa Charlesa koja se održala u Buckinghamskoj palači. Iako je rođendan princa od Walesa tek u studenom, kraljevska obitelj do tada će ga obilježiti u nekoliko navrata na raznim događanjima.

Sasvim očekivano, lijepa vojvotkinja privukla je najviše pažnje na zabavi. Mnogi su se zapitali hoće li i nakon udaje ostati vjerna svom modernijem stilu odijevanja, ali sudeći prema prvom pojavljivanju – ponekad će ga ipak malo prilagoditi kraljevskim pravilima.

Meghan je bila odjevena u klasičnu aristokratsku kombinaciju kakve se inače nose u ovakvim prigodama. Haljinu brenda Goat u nježnoj ružičastoj nijansi kombinirala je sa štiklama Tamare Mellon, torbicom brenda Wilbur i neizostavnim šeširom proslavljenog klobučara Philipa Treacyja.
Meghan i Harry na vrtnoj zabavi Meghan i Harry na vrtnoj zabavi (Foto: Getty Images)
Poznavateljima dress codea britanske monarhije za oko su zapele njezine –najlonke.

Upravo su najlonke zaslužne za jedno od mnogima najsmješnijih pravila odijevanja u kraljevskoj obitelji. Naime, njezine istaknute članice dužne su nositi ih u svakom trenutku. Međutim, to obično moraju biti najlonke boje kože koje prikrivaju eventualne "mane" poput ožiljaka, masnica ili vena.
Meghan je ipak morala posegnuti za najlonkama u boji kože Meghan je ipak morala posegnuti za najlonkama u boji kože (Foto: Getty Images)
I Catherine Middleton nosi najlonke tijekom svih svojih javnih pojavljivanja, a jedina su iznimka svečane prilike u kojima bira otvorene sandale. Koliko revno članice kraljevske obitelji slijede ovo pravilo bez obzira na vremenske uvjete, pokazala je upravo vojvotkinja od Cambridgea kada je prilikom posjeta Indiji i Butanu na vrtoglavo visokim temperaturama morala izuti štikle i pritom otkrila najlonke boje kože u kojima sigurno nije bilo ugodno.

Meghan je dosad vješto izbjegavala poštivanje ovog pravila pa se tako na službenim događanjima pojavljivala bez njih, a nije ih imala čak ni prilikom objave zaruka, za razliku od Catherine.

Međutim, izgleda da ovaj put jednostavno nije imala izbora i morala je posustati pred "zloglasnim" najlonkama.

Mislite li da će Meghan promijeniti stil odijevanja nakon udaje?

glasova:

Meghan i Harry na vrtnoj zabavi povodom 70. rođendana princa Charlesa Meghan i Harry na vrtnoj zabavi povodom 70. rođendana princa Charlesa (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju