Američka prva dama Melania Trump i predsjednik SAD-a Donald Trump u Bijeloj kući organizirali su druženje predstavnika raznih religioznih zajednica povodom američkog Nacionalnog dana molitve.

Galerija Melania i Catherine u zelenim haljinama dizajnerice Emilije Wickstead Melania Trump Melania Trump +1 Melania u štiklama Christiana Louboutina

Kao i u svakoj službenoj prigodi dosad, Melania je i ovaj put ostala vjerna svom elegantnom stilu odijevanja.

Za druženje sa svojim gostima odabrala je zelenu haljinu midi kroja novozelandske dizajnerice Emilije Wickstead, a kombinirala ju je sa štiklama Christiana Louboutina.

Melania i Catherine u zelenim haljinama dizajnerice Emilije Wickstead Melania i Catherine u zelenim haljinama dizajnerice Emilije Wickstead (Foto: Getty Images)

Emilia Wickstead jedna je od omiljenih dizajnerica vojvotkinje od Cambridgea, koja je njezinu haljinu nosila prilikom nedavnog posjeta londonskom centru Anna Freud. Catherine je također odabrala zelenu haljinu, ali nosila je kraći model s dugim rukavima.

Bolju zelenu haljinu odabrala je...

glasova:

Zelene haljine najveću popularnost dožive upravo tijekom proljetno-ljetne sezone, u vrijeme buđenja prirode koja bogatstvom zelenih nijansi redovito inspirira i modne dizajnere.

Prva dama svoju je haljinu nadopunila remenom i upečatljivim štiklama, a vojvotkinja se odlučila za jednostavne nude salonke i torbicu u sličnoj nijansi.

Melania Trump Melania Trump (Foto: Getty Images)

Pogledajte i:

Od vjenčanja do krizmi: 20 haljina iz C&A za sve svečane prigode C&A, 371 kn C&A, 148 kuna C&A, 222 kuna +17 C&A, 185 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju