Melania Trump otputovala je sa suprugom u državnički posjet Japanu. Za odlazak u Zemlju Izlazećeg Sunca odabrala je jednostavno i udobno, ali upečtaljivo izdanje.

Galerija Štikle Melanije Trump - 2 Melania Trump Melania Trump +3 H&M, 222 kn

Zablistala je u košulji-haljini A kroja koji vizualno stanjuje u predjelu struka. Kreaciju Calvina Kleina na kopčanje te ukrašenu razglednicama s američkog zapada stegnula je tankim smeđim remenom te tako dodatno naglasila ovaj dio tijela.

Melania Trump Melania Trump: "Dosadno" izdanje kojim je prva dama pokazala da poštuje bonton

Prva dama SAD-a velika je ljubiteljica štikli pa ne čudi što je košlju-haljinu sparila s parom vrtoglavih potpetica. Točnije, odabrala je tamnoplavi model štikli omiljenog joj dizajnera cipela Christiana Louboutina.

Melania Trump Melania Trump u lepršavoj kreaciji Calvina Kleina Foto: AFP

Za razliku od uobičajenih modela Pigalle Follies i So Kate koje imaju visoku iglenu potpeticu i koje Melanija Trump obožava nositi, ovaj put odlučila se za udobnije rješenje, odnosno za cipelu nešto šire pete koja omogućava lakše kretanje.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela haljina po uzoru na Melaniju Trump.

Pogledajte i:

"Gola" haljina i odluka na koju se Melania Trump vrlo rijetko odluči Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 2 Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 5 Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 4 +2 Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju