Prva dama SAD-a Melania Trump i njezin suprug američki predsjednik Donald Trump doputovali su u Europu

U sklopu službenog putovanja Melania Trump i Donald Trump posjetit će Varšavu i Hamburg. Prva dama SAD-a i američki predsjednik jučer su se uputili na prekooceansko putovanje, a Melania je za tu prigodu odjenula vrlo ležernu elegantnu kombinaciju.

I dok mi za putovanja najčešće biramo trenirke i tenisice, prva dama odjenula je prljavo ružičaste hlače ravnog kroja s geometrijskim uzorkom, crnu majicu i crne salonke.

Sve sitnice potrebne za put stavila je u skupocjenu torbu modne kuće Hermes. Cijena tog modela torbe napravljenog od krokodilske kože penje se i do 120 tisuća dolara, ovisno o veličini i ukrasnom materijalu na kopčama koje mogu biti ukrašene i 10-karatnim bijelim dijamantima. Najjeftiniji model može se nabaviti za pet tisuća dolara tj. malo više od 32 tisuće kuna.

Skupocjena torba potpuno je zasjenila "običnu" odjevnu kombinaciju Prve dame i dospjela u prvi plan.

Upravo se zbog ovih modela modna kuća Hermes često nalazi na meti kritika udruga za zaštitu životinja. Naime, modeli su napravljeni od krokodilske kože. Krokodili koji se na posebnim farmama uzgajaju isključivo za potrebe modne industrije nasilno se ubijaju te se potom od njihove kože izrađuju torbe, remenje i ostala kožnata galanterija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju