Melania Trump sa svojim suprugom Donaldom Trumpom uputila se na vikend odmor u golf klub New Jerseyju koji je u vlasništvu američkog predsjednika. Za put je Prva dama SAD-a izabrala sjajnu odjevnu kombinaciju koja je oličenje ležerne elegancije.

Galerija Melania Trump u riskantnim super skinny trapericama - 2 Melania Trump u riskantnim super skinny trapericama - 5 Melania Trump u riskantnim super skinny trapericama - 4 +2 Melania Trump izabrala je žute štikle s iglenom potpeticom dizajnera Manola Blahnika

Novom modnom kombinacijom Melanije Trump dominiraju bijele traperice super skinny kroja koje su maksimalno naglasile duge, vitke noge Prve dame SAD-a.

Kombinaciju u super skinny trapericama Melania Trump zaokružila je žutim štiklama Manola Blahnika i bijelom torbom modne kuće Burberry

Ovakav model traperica u bijeloj žene ne nose baš često upravo zato jer se u njemu ništa ne može "sakriti", naročito ako se uz njih ne nosi duži gornji komad, poput tunike. Melania je "riskantne" traperice učinila još upečatljivijima noseći ih uz bijelu košulju koju je utaknule u hlače, a ležernosti stajlinga pridonijeli su podvinuti rukavi.

Kombinaciju je zaokružila predobrim žutim štiklama Manola Blahnika s potpeticom tankom poput igle i velikom bijelom torbom modne kuće Burberry čija je cijena 2590 američkih dolara (16.576 kn). Atraktivnost torbi daju žuta ručka u tonu štikli i detalj u obliku crnog remena. Pogledajte i balsku haljinu Melanije Trump koja je podijelila ljude na društvenim mrežama.

Melania Trump u riskantnim super skinny trapericama - 4 Melania Trump u riskantnim super skinny trapericama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju