Melania Trump obavlja zadnje protokolarne dužnosti na poziciji Prve dame Sjedinjenih Američkih Država. Pojavila se u ulozi domaćice na tradicionalnom događanju Toys for Tots, na kojem je dijelila igračke djeci američkih marinaca u bazi Anacostia-Bolling u Washington, D.C.-ju.

Galerija Melania Trump - 4 Melania Trump - 1 Melania Trump - 2 +0 Melania Trump u jednostavnom, ali šik blagdanskom izdanju

Zatu prigodu odabrala je ležerno izdanje s daškom blagdanskog duha. Bijele hlače cigareta-kroja sparila je s debelom dolčevitom u nježnoj boji bijele kave te tamnoplavim sakoom koji je naglasio njezinu fit figuru.

Melania Trump Fantastičan model! Melania Trump u kaputu koji krade sve poglede

Izdanjem su pak dominirale karirane štikle Manola Blahnika. Točnije, rasprodani BB model s potpeticom od 10 centimetara koji je nadahnut francuskom divom Brigitte Bardot, a koji se prodavao po cijeni od oko 700-tinjak dolara, odnosno 4400 kuna.

Melania Trump Nezahvalan kroj? Melania Trump u kaputu koji na rijetko kome izgleda savršeno

Melania Trump ljubiteljica je dizajnerskih cipela s vrtoglavom potpeticom i osebujnim uzorcima, a u njezinu ormaru uglavnom se nalaze štikle s potpisom Christiana Louboutina, Manola Blahnika i Jimmyja Chooa.

Melania Trump - 3 Melania Trump u jednostavnom, ali šik blagdanskom izdanju (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju