Američka prva dama Melania Trump i njezin suprug Donald Trump nakon kratkog boravka u svojoj rezidenciji na Floridi vratili su se u Bijelu kuću.

Galerija Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 2 Melania Trump u kultnim čizmama - 2 Melania u vrtu Bijele kuće 2017. godine +4 Melania Trump

Kada službenim povodom avionom putuje na određenu destinaciju, prva dama obično odmah prije leta odjene kombinaciju koju će nositi na određenom događanju te se u njoj i vraća u Washington ako se radi o jednodnevnom putovanju.

Zato je često imamo prilike vidjeti kako na travnjak Bijele kuće iz aviona izlazi u vrlo elegantnim odjevnim kombinacijama i štiklama s vrtoglavim potpeticama. S obzirom na to da se ovaj put vraćala s odmora, njezino izdanje bilo je znatno ležernije.

Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 5 Melania Trump: Traperice u kojima noge dokazano izgledaju najbolje

Melania Trump u riskantnim super skinny trapericama - 2 Melania Trump: Riskantne super skinny traperice "moćnije" i od štikle tanke poput igle

Tamnoplave traperice i majicu iste boje kombinirala je s ružičastim sakoom i jednostavnim crnim balerinkama.

Prva dama inače je ljubiteljica traperica skinny kroja, ali ovaj put nosila je model ravnih nogavica. Prema brojnim anketama, ženama koje nose samo skinny traperice upravo su modeli ravnog kroja na popisu najmanje dragih traperice.

U galeriji pogledajte kako je Melania Trump kombinirala traperice u drugim prigodama.

Melania Trump Melania Trump (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju