Otkako je iselila iz Bijele kuće zajedno sa svojim suprugom i bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, Melania Trump se rijetko kad pojavljuje u javnosti.

Galerija Melania Trump u haljini Alexandera McQueena - 3 Melania Trump u haljini Alexandera McQueena - 2 Melania Trump u haljini Alexandera McQueena - 1 +1 Melania Trump u haljini Alexandera McQueena - 4

Američki mediji ipak su uhvatili priliku snimiti bivšu prvu damu ovoga tjedna na Floridi kada se zaputila na glasanje za izbore za Zastupnički dom i Senat Kongresa.

Melania Trump za ovu je priliku odabrala jednostavnu, ali vrlo skladnu i elegantnu odjevnu kombinaciju koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru. Nosila je vunenu haljinu bez rukava te s porubom do ispod koljena britanskog brenda Alexander McQueen.

Melania Trump u haljini Alexandera McQueena - 1 Melania Trump u haljini Alexandera McQueena (Foto: Profimedia)

Gornji dio haljine napravljen je od pripijenog crnog materijala koji vizualno smanjuje ovaj dio tijela, a pogotovo u kombinaciji s donjim dijelom koji je napravljen od svjetlije tkanine nabrane na predjelu trbuha i bokova.

Midi haljinu sparila je s crnim štiklama s iglenom potpeticom omiljenog joj dizajnera cipela Christiana Louboutina te kultnom torbicom Kelly francuske modne kuće Hermes.

Melania Trump Melania Trump: Nepogrešive štikle kao dio kombinacije u kojoj je sve na svome mjestu

Slika nije dostupna Kaput za sva vremena: Melania Trump u modelu koji većina žena ima u ormaru

Od znatiželjnih pogleda oči je sakrila crnim naočalama predimenzioniranih okvira, a izdanje zaokružila s decentnim komadom nakita.

Melania Trump u haljini Alexandera McQueena - 5 Melania obožava nositi štikle s vrtoglavom potpeticom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju