NATO summit u Madridu bio je razlog zbog kojeg smo posljednjih dana u medijima često viđali i svjetske prve dame kojima je društvo pravila španjolska kraljica Letizia.

Galerija Melania Trump Modna kombinacija Melanije Trump - 4 Modna kombinacija Melanije Trump - 3 +1 Modna kombinacija Melanije Trump

Dio društva bila je i prva dama Hrvatske, Sanja Musić Milanović, koja je u nekoliko prilika pokazala sjajne modne odabire - od haljine dostojne kraljevskog dvora do efektnog crvenog odijela.

Na drugom kontinentu, fotografi su pak u izlasku snimili i jednu bivšu prvu damu koja je redovito privlačila pozornost javnosti svojim modnim odabirima.

Melania Trump u modnom smislu nije razočarala ni ovaj put, kada su je fotografi ulovili na njujorškim ulicama.

Za odlazak u spa supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa odjenula je maslinasto zelenu natkošulju u s pojasom za isticanje struka koju je uparila s kremastim hlačama opuštenih nogavica s podvrnutim rubovima te salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom. Tri komada bila su dovoljna za modno izdanje bez greške i kombinaciju koja će uvijek biti u trendu.

Sanja Musić Milanović Vatreno odijelo Sanje Musić Milanović: Poslovna elegancija s pomakom za efektno izdanje prve dame

Melania Trump u izbornoj noći Od Melanije Trump do Sanje Musić Milanović: Izdanja prvih dama u izbornim noćima

U ruci je držala veliku krem Hermes Birkin torbu čija cijena varira od 11 pa sve do 30 tisuća dolara. Kosu je bivša prva dama raspustila i oblikovala u valove, a nosila je i velike sunčane naočale.

Modna kombinacija Melanije Trump - 2 Modna kombinacija Melanije Trump (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju