Melania Trump velika je ljubiteljica dizajnerske obuće, a posebice cipela Christiana Louboutina te njegovih modela Pigalle Follies i So Kate, koji imaju iglenu potpeticu visoku i do 12 centimetara.

Galerija Štikle Melanije Trump - 2 Štikle Melanije Trump - 8 Štikle Melanije Trump - 1 +6 Štikle Melanije Trump - 9

Iako je riječ o izazovim modelima u kojima se znaju pravilno kretati samo najveće ljubiteljice štikli, žene ih obožavaju jer proljepšavaju izgled noge i produžuju cijelu figuru. Ne čudi stoga što se uvijek nalaze na popisima najtraženijih modela cipela.

U impresivnoj kolekciji cipela Melanije Trump mogu se naći modeli s potpisom Christiana Louboutina u svim duginim bojama, no prva dama SAD-a najviše prednosti daje nude štiklama koje dodatno pojačavaju efekt vizualnog produživanja nogu. Štikle Melanije Trump - 8 Na proslavi Dana sv. Patrika u nude modelu So Kate Christiana Louboutina (Foto: Getty Images)

Za model u boji koži s uzorkom zmijske kože odlučila se i tijekom proslave Dana sv. Patrika u Washingtonu. Kritičare je iznenadila i jer je umjesto tradicionalnih zelenih nijansi za taj dan odjenula bijeli kaput, koji je istaknuo njezinu ženstvenu figuru.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako Melania Trump kombinira cipele s potpisom Christiana Louboutina.

Melania Trump: Kaput toliko dobar da ga prva dama odbija skinuti sa sebe Melania Trump Melania na dodjeli nagrada u Državnom tajništvu SAD-a Melania i Donald dočekali su češkog premijera i njegovu suprugu +1 Melania Trump i Monika Babišova

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju