Američka prva dama Melania trump prisustvovala je dodjeli nagrada "International Women of Courage 2019" koja se održala u Državnom tajništvu Sjedinjenih Američkih Država.

Galerija Melania Trump Melania na dodjeli nagrada u Državnom tajništvu SAD-a Melania i Donald dočekali su češkog premijera i njegovu suprugu +1 Melania Trump i Monika Babišova

Žene koje danas slavimo zagovornice su ljudskih prava u nekima od najopasnijih dijelova svijeta i bore se protiv rodnih stereotipa. Ove hrabre žene posvetile su svoj život ranjivim i zaboravljenim ljudima u svojim zajednicama. One su uzor za nadolazeću generaciju
, kazala je prva dama u svom govoru.

Melania na dodjeli nagrada u Državnom tajništvu SAD-a Melania na dodjeli nagrada u Državnom tajništvu SAD-a (Foto: AFP)

Nakon dodjele nagrada uputila se u Bijelu kuću gdje je sa suprugom Donaldom dočekala češkog premijera Andreja Babiša i njegovu suprugu Moniku Babišovu.

Melania Trump u \'golim\' hlačama - 2 Melania Trump: "Gole" hlače koje su zbunile znatiželjnike
Brigitte Macron 1:0 za Brigitte: Izdanje kojim je francuska prva dama Melaniji Trump očitala modnu lekciju

Obje prigode Melania je odradila u istoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se istaknuo zeleni kožnati kaput. Izgleda da se ovaj sjajan model kaputa poprilično svidio prvoj dami koja ga tijekom dana nije skidala sa sebe. U njemu je održala govor na dodjeli, potom ga je nosila na primanju u Bijeloj kući, a zatim i tijekom sastanka u Ovalnom uredu svog supruga.

Melania je kaput nosila i tijekom sastanka u Ovalnom uredu Melania je kaput nosila i tijekom sastanka u Ovalnom uredu (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju