Profesionalna linija Labpro proizvoda za dezinfekciju sada je dostupna i u maloprodaji, a sadrži učinkovitu koncentraciju aktivnih tvari u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Europskog centra za prevenciju u kontrolu bolesti

 Meteor grupa -Labud brzom reakcijom i prilagodbama u proizvodnji višestruko je povećala proizvodnju dezinfekcijskih sredstava kako bi zadovoljila stalno rastuću potražnju. Kroz veleprodajne kanale Labudovi proizvodi za dezinfekciju namijenjeni profesionalnoj upotrebi već više od 15 godina koriste se u bolnicama i domovima zdravlja, u domovima za starije i nemoćne, u drugim ustanovama i organizacijama, trgovačkim lancima i proizvodnim kompanijama, a sada im se radi pojačanih mjera zaštite i povećane potrošnje dostavljaju izravno s proizvodnih traka. Prepoznajući potrebu da jednako kvalitetna, učinkovita i sigurna sredstva za dezinfekciju budu dostupna i građanima u maloprodajnim objektima po prvi puta razvijena je profesionalna linija proizvoda za kućanstvo i osobne potrebe.

Nova Labudova linija proizvoda za dezinfekciju i higijenu doma Labpro napravljena je u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) te sadrži učinkovitu koncentraciju aktivnih tvari za zaštitu od virusa SARS CoV-2 i prevenciju širenja bolesti COVID -19.

„Imali smo ogroman broj upita građana za nabavku naših proizvoda koje smo do sada plasirali isključivo u veleprodaji. Uz sve mjere opreza koje poduzimamo dok smo vani, svima nam je važno biti u mogućnosti pojačano štititi naše bližnje i domove u kojima sada provodimo najviše vremena. Zbog toga smo u kratkom roku profesionalne proizvode prilagodili za kućanstvo i kreirali novu liniju proizvoda jednako učinkovitih i sigurnih, ali dostupnih i krajnjim potrošačima“, istaknula je Milica Damjanović, direktorica marketinga Meteor grupe - Labud.

Nova linija sadrži ukupno šest proizvoda. Tekuće sredstvo za dezinfekciju ruku Labpro Dermodez i Labpro Sapun s dezinficijensom, Meteor grupa – Labud proizvela je za osobnu higijenu, dok za higijenu prostora i površina u svojoj novoj liniji nudi četiri proizvoda. Labpro Dezinficijens univerzalno je sredstvo za brzu dezinfekciju svih površina a pogodno je i za površine gdje borave naši najmlađi članovi obitelji, koristi se i za plastične igračke, tipkovnice, ali i podove, kuhinju i kupaonu. Tekuće sredstvo Labpro Sanitarije dezinficira i učinkovito čisti i daje sjaj svim sanitarnim površinama. Labpro SanitarPlus, osim što čisti i dezinficira sanitarije, učinkovito uklanja već stvoreni vodeni kamenac. Labud u svojoj novoj liniji nudi i Labpro UniverzalPlus koncentrat kojim, uz pomoć vode, svatko može napraviti vlastito sredstvo za čišćenje i dezinfekciju svih površina poput kuhinjskih površina, podova, vrata, stolaca, kupaonskog namještaja te za dezinfekciju obuće.

Meteor grupa – Labud od početka ove zdravstvene krize redovito dio svojih proizvoda donira prije svega bolnicama, Hrvatskom Crvenom križu, udrugama, DVD-ima i građanima u potrebi.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju