Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu igra svoju prvu utakmicu protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu u Katru. Naš napadač Andrej Kramarić na konferenciji za medije izjavio je kako vjeruje da Hrvatska može ponoviti uspjeh iz Rusije 2018. godine i da se nada lijepim uspomenama s SP-a. Za Andreja je ovo drugo Svjetsko prvenstvo na kojem sudjeluje, a osim u profesionalnoj karijeri, naš vrsni napadač lijepe uspomene gradi i u privatnom životu.

Galerija Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 8 Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 7 Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 4 +7 Mia Ćurković za vjenčanje u vijećnici odabrala je haljinu mini kroja

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić od ožujka prošle godine u braku je s Mijom Ćurković, s kojom ima jednogodišnjeg sina Viktora. Mia je po struci veterinarka s diplomom Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, a smeđokosa ljepotica prilično je samozatajna, pa nije aktivna ni na društvenim mrežama. Njihove zajedničke fotografije na Instagramu objavljuje njezin suprug.

Iako Mia voli svoju privatnost, ona i njezin suprug javnost nisu uskratili za fotografije svojeg vjenčanja u Gradskoj vijećnici u Zagrebu u ožujku prošle godine. Nakon četiri godine veze vjenčali su se u užem krugu članova obitelji i prijatelja, a Mia je pažnju privukla i izborom vjenčanice. Da voli drugačije i nekonvencionalno, ljepotica je pokazala haljinom mini kroja lepršavog donjeg dijela.

Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 1 Mia Ćurković za vjenčanje u vijećnici odabrala je haljinu mini kroja (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Gornji dio haljine bio je krojen u stilu sakoa, dok je suknja imala elegantne nabore i rub ukrašen nježnom čipkom. Mladenka je stajling upotpunila tankim remenčićem sa zlatnom kopčom. Dugu kosu nosila je raspuštenu i lagano valovitu te je stavila decentan vjenčić, koji je dao dašak romantike.

U svibnju ove godine, nakon što im se rodio sin Viktor, Mia Ćurković i Andrej Kramarić vjenčali su se i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama, kada su i krstili sinčića. Za crkveno vjenčanje i krštenje sina prelijepa mama odabrala je elegantno bijelo odijelo s potpisom srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa, a čiju je kreaciju nosila i Nina Badrić na proslavi 50. rođendana.

Kad se žene nogometaši: Kako se odijevaju gošće na najglamuroznijim hrvatskim vjenčanjima Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Poznate Hrvatice u ulozi vjenčane kume: Kako su se odjenule za važnu prigodu? Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Fantastična kumska haljina Janice Kostelić Janica Kostelić je vjenčana kuma Hrvoja Brlečića +1 Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Mijino šik odijelo sastoji se od hlača lepršavih nogavica na crtu i gornjeg dijela u stilu tunike s rukavima i predjelom dekoltea od čipke s visokim ovratnikom. Tunika je bila upotpunjena tankim pojasom na kojem su bile ispisane riječi 'vjera, nada, ljubav', redom kojim su napisane u prvoj poslanici Korinćanima.

Crkveno vjenčanje Andreja Kramarića i Mije Ćurković u svibnju ove godine - 1 Crkveno vjenčanje Andreja Kramarića i Mije Ćurković u svibnju ove godine (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju