Čim proljeće pokuca na vrata jedan uzorak postane nenadmašni hit, a njegova popularnost nastavi se i u ljetnim mjesecima. Radi se, naravno, o cvjetnom uzroku koji je već godinama kralj toplijeg dijela godine.

Galerija

Nosi se na haljinama, bluzama, hlačama, cipelama, torbicama... Vjerojatno ne postoji odjevni komad koji u nekom trenutku nije dobio svoju verziju s cvjetnim uzorkom.

Između ostalog tu su i suknje ukrašene najljepšim cvjetovima, odjevni komad koji žene obožavaju nositi u ljetnim mjesecima, pogotovo ako se radi o lepršavim modelima napravljenima od laganih materijala.

Obična majica i natikače dovoljni su za odličnu ljetnu kombinaciju, ali cvjetna suknja lako se pretvara i u dio svečanijih kombinacija. Spojena sa sandalama na potpeticu i bluzom izgleda fantastično.

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 midi i maksi modela suknji s cvjetnim uzorkom koje mogu postati zvijezde vaših ljetnih kombinacija.

Među 15 modela su suknje u svjetlijim i tamnijim nijansama, kao i one s krupnijim i sitnijim cvjetnim uzorkom, tako da svatko može pronaći model koji mu najbolje pristaje.

H&M, snižena s 39,99 na 27,99 eura (210,89 kn)
H&M, snižena s 39,99 na 27,99 eura (210,89 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)