Obaveze, stres, umor – to su samo neki od faktora koji utječu na naš izgled. Sigurno ste već primijetili kako se bolje osjećate kada se malo sredite po vlastitom ukusu, a da je taj osjećaj itekako stvaran potvrdila su mnoga istraživanja.

Ona su uglavnom fokusirana na odjeću i rezultirala su zaključkom da ono što nosimo ima velik utjecaj na naše raspoloženje, ali žene odavno znaju da se tajna dobrog izgleda ne skriva uvijek u stajlingu.

Ponekad nam je samo potrebna “svježa” frizura i malo šminke da vratimo samopouzdanje, saniramo štetu koju nam nanosi stres i opet se osjećamo ugodno u svojoj koži. Umjesto npr. kupovine nove odjeće, puno je isplativije zatvoriti se u kupaonicu i iskoristiti sve alate za kosu i make-up koje unutra već čuvamo.

Mila Kunis - 1 Mila Kunis: Izdanje za crveni tepih koje svaka žena ima u svojem ormaru

Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima - 5 I bez grudnjaka: Top Mile Kunis koji posebno laska manjim grudima

Da odjeća uistinu ne mora biti nikakav faktor u odličnom završnom dojmu, dokazala je i Mila Kunis. Glumica je posjetila Filmski festival Sundance koji se svake godine tradicionalno održava u američkoj saveznoj državi Utah i tamo promovirala svoj novi film "Four Good Days".

Nije mogla odabrati običniji stajling za ovu prigodu - klasične traperice, crna majica i gležnjače dio su njezine svakodnevne "uniforme", a sada ih je odabrala i za poslovne obaveze.

U sličnom izdanju redovito je viđamo i u privatno vrijeme, ali tada se ova 36-godišnjakinja ne opterećuje ni frizurom ni šminkom.

Za festival je ipak odlučila osvježiti izgled i to je napravila bez neke posebne odjevne kombinacije. Posegnula je samo za uslugama frizera i vizažista te tako na najlakši mogući način transformirala svoj izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju