Nije bilo tako davno kad su tetovaže ulazile u okvire tabu-tema. Odrasli su ih skrivali na razgovorima za posao, djeca su ih skrivala od roditelja, a tetovirani ljudi su se čak znali susretati s raznim predrasudama.

Galerija Minimalističke tetovaže s motivom srca Minimalističke tetovaže s motivom srca Minimalističke tetovaže s motivom srca +11 Minimalističke tetovaže s motivom srca

Ipak, to je vrijeme iza nas, a ovaj ukras na tijelu posao je svojevrsni znak autentičnosti. Kao i svaki aspekt našeg društva, i umjetnost tintom podliježe raznim trendovima. Tetovirane muške ruke danas su pokazatelj dobrog stila, a sitne tetovaže na ženskom tijelu dio su osobnog izražaja i trajni su nakit koji tako dobro izgleda kad dođe vrijeme za nešto oskudnije modne kombinacije.

Tetoviranje često pokreće i jednu diskutabilnu temu: Treba li tetovaža nositi neko dublje značenje? I dok će se neki složiti da treba, jer je to ipak trajni ukras na tijelu, drugi će reći da im se tetovaža jednostavno – mora svidjeti i da tu nema neke filozofije.

Minimalističke tetovaže s motivom srca Minimalističke tetovaže s motivom srca (Foto: Instagram@alepo.ink)

Tattoo-majstori ističu kako ljeto nije pravo vrijeme za novu tetovažu, zato ju je najbolje napraviti u ovom periodu u godini, kako bi tijekom sljedećih mjeseci lijepo zacijeljela i bila spremna za proljeće i ljeto.

Minimalističke tetovaže s motivom srca Minimalističke tetovaže s motivom srca (Foto: Instagram@luckyytattoo)

Glavno pravilo kod odabira savršene tetovaže jest – da pravila nema i da tetovažu moramo nositi sa stavom, a povodom mjeseca ljubavi, prikupili smo sitne, efektne i baš posebne tetovaže s motivima srca. One zasigurno u sebi skrivaju dublje značenje, a najpoznatiji motiv ljubavi uvijek besprijekorno izgleda na tijelu.

Zajedničke tetovaže Ideje za male tetovaže koje možete nositi s onima koje baš jako volite

Zavirite u galeriju na početku teksta i inspirirajte se minimalističkim tetovažama koje vrlo lako možete napraviti u najbližem tattoo-studiju.

Minimalističke tetovaže s motivom srca Minimalističke tetovaže s motivom srca (Foto: Instagram@ngxtattoo)

12 ideja za tetovaže za ljubitelje životinja Male tetovaže s motivom životinja Male tetovaže s motivom životinja Male tetovaže s motivom životinja +8 Male tetovaže s motivom životinja

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju