Jednostavna elegancija – tako bismo mogli opisati modni stil većine političarki. Odijela, košulje i cipele na petu glavni su komadi u njihovoj garderobi, zato pažnju baš uvijek privuku modna izdanja političarke Mirele Holy.

Galerija Mirela Holy Mirela Holy Mirela Holy +4 Čizme brenda Naked Wolf

Uvijek jedinstvena i svoja, Mirela privlači pažnju gdje god se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta, kad je prošetala centrom Zagreba u još jednom izdanju za kojim se okretala špica.

Njezino posljednje modno izdanje čini efektan kaput koji se, poput haljine, širi u predjelu struka, a ispod kaputa se nazire duga haljina u sivim nijansama.

Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Mia Slafhauzer/Pixsell)

Upečatljiv detalj zasigurno je i topla kapa s gombama, kakvu smo nosili u djetinjstvu, a Mirelino je izdanje podignula na još višu razinu, jer se radi o detalju koji baš paše uz njezinu jedinstvenu osobnost.

Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Mia Slafhauzer/Pixsell)

Zanimljiva obuća je jedan od glavnih detalja po kojemu je stil Mirele Holy baš prepoznatljiv, a to nam je dokazala i izborom čizama. Mirela je velika ljubiteljica platformi, a ovoga puta je odabrala slip-on čizme s potpeticom koja jednostavno ne može proći nezamijećeno i koja se pri kraju širi u oblik trokuta.

Mirela Holy Čizme brenda Naked Wolf (Foto: Internetska stranica proizvođača)

I svojim posljednjim outfitom, Mirela je pokazala da njeguje specifičan modni stil, a još njezinih izdanja možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Mirela Holy na zagrebačkoj špici Mirela Holy na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mirela Holy: "Napuhane" natikače koje su ukrale svu pozornost na zagrebačkoj špici Mirela Holy Mirela Holy na zagrebačkoj špici Mirela Holy na zagrebačkoj špici +5 Natikače brenda Naked Wolfe

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju