Subotnje jutro mnogim je Zagrepčanima rezervirano za šetnju centrom grada, a redovita gošća na popularnoj špici je i političarka Mirela Holy.

Galerija Mirela Holy Mirela Holy na zagrebačkoj špici Mirela Holy na zagrebačkoj špici +5 Natikače brenda Naked Wolfe

Uvijek svoja i modno zanimljiva, Mirela svojim kombinacijama redovito privuče pozornost, a isto se dogodilo i ovu subotu kada je centrom grada prošetala odjevena u bijelu boju od glave do pete.

Ispod kratke bijele jakne nosila je bijelu majicu, dok je dodnji dio kombinacije činila duga bijela suknja u kombinaciji s bijelim hulahopkama koje su najavljene kao veliki proljetni trend.

Mirela Holy na zagrebačkoj špici Mirela Holy na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kada su u pitanju Mirelina modna izdanja, njihov najupečatljiviji dio često bude obuća. Tako je bilo i ovaj put.

Ljubiteljica obuće s platformama nosila je bijele natikače s platformom i zaobljenom blok potpeticom koje ne prolaze neprimijećeno i odabir su odvažnih dama.

Mirela Holy na zagrebačkoj špici Mirela Holy na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

"Napuhane" natikače su dio ponude modne kuće Naked Wolfe. Model imena "Wow white" na peti ima pločicu u obliku vuka. Platforma je visoka pet pol, a peta 13 i pol centimetara.

U galeriji na početku teksta pogledajte još modnih izdanja Mirele Holy.

Baš odvažne: Za cipelama Mirele Holy okretala se cijela zagrebačka špica Mirela Holy Mirela Holy Mirela Holy +3 Mirela Holy

Sve ih želimo: Pet modela obuće koji će se nositi ovo proljeće Slingback modeli cipela izgledaju sjajno u kombinaciji s traperom Balerinke su klasik koje se vraćamo iz sezone u sezonu Slingback cipele +2 Mary Jane cipele s blok potpeticom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju