Zahvaljujući suncu koje nas je za vikend napokon odlučili počastititi svojim izlaskom, gradske ulice preplavile su modne kombinacije koje su u skladu s razdobljem godine u kojem se nalazimo.

Galerija Antonela Golobić Modna kombinacija Antonele Golobić - 4 Modna kombinacija Antonele Golobić - 1 +6 Modna kombinacija Antonele Golobić - 5

Jednu takvu ležernu kombinaciju koja najavljuje da su ljeto i vrući dani iza ugla pokazala je i lijepa Antonela Golobić.

Ova lijepa dama je na izboru za Miss sporta 2016. godine osvojila mjesto prve pratilje, a ovaj vikend pripala joj je titula miss ležernosti zagrebačke špice.

Za šetnju centrom grada Antonela je odjenula jednostavan, ali efektan bijeli top s podignutim ovratnikom i bež hlače visokog struka.

Hlače Pet modela hlača koje nećemo moći izbjeći u nadolazećim mjesecima

Takozvane gole sandale prepoznatljive su po minimalističkom dizajnu i tankim remenčićima "Gole" sandale: 12 modela kojima Vogue ovog ljeta predviđa totalnu dominaciju

Inače, upravo su bež hlače jedan od modela koji će biti nezaobilazan prizor u nadolazećim mjesecima i za koje će ljubiteljice mode zasigurno pronaći mjesto u svom ormaru. Bež hlače od laganijih materijala komad su koji je dobar izbor čak i na visokim temperaturama, posebno u prigodama u kojima naša kombinacija ipak mora biti formalnija.

Modna kombinacija Antonele Golobić - 4 Street style izdanje Antonele Golobić (Foto: Slaven Janđel)

Svevremenski komadi u bež nijansama uvijek su dobar odabir, a bež hlače ove godine doživljavaju pravu renesansu. Također, jedan su od onih komada koji je pravi "as iz rukava" za sve prigode.

Ako još nemate svoj primjerak, u galeriji pogledajte ponudu bež hlača u trgovinama.

Kada je u pitanju obuća, lijepa Antonela, čije odjevne kombinacije možete pratiti na njezinom Instagram profilu pod nazivom @antonela_golobic, odlučila se za bež tenisice s visokim potplatom. Radi se o modelu koji je već neko vrijeme na popisu omiljenih komada mnogi žena jer, osim što podiže cijelu kombinaciju, povišeni potplat produžuje cijelu figuru.

Antonela Čupić Popularan model: Dama iz Zagreba u "naopakoj" suknji iz Zare

Detalj koji je kombinaciji donio dozu razigranosti bila je kovčeg torbica ukrašena plavim resama, a izdanje su zaokružile sunčane naočale i jednostavni zlatni sat. U svakom slučaju, Antonela je svojim odabirom dokazala da je jednostavnost ponekad najbolji način za istaknuti se.

Modna kombinacija Antonele Golobić - 2 Kovčeg torbica razigrala je kombinaciju (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju