Jesen je oduvijek godišnje doba novih početaka, a za mnoge je jesen i odličan trenutak za promjenu frizure. Svoje posljedice na kosi ostavilo je i ljeto pa je jesen idealna za obnovu, ali i promjenu.

Stručnjaci su već najavili trendove za jesen za sve dužine kose. Još jednu godinu bob neće imati konkurenciju, ali ni druge dužine neće izostajati, među njima i kratka kosa.

Frizura koja je, kao i bob, popularna već godinama je pixie. Varijacija je puno, a jedna koja bi mogla obilježiti jesen zove se "mixie".

"Mixie" frizura zapravo je spoj dvije frizure. S jedne strane tu je već spomenuti i omiljeni pixie, a s druge strane je omražena frizura koja je obilježila 80-e - fudbalerka.

Slika nije dostupna Vrijeme je za promjenu? Pet frizura koje će ove jeseni biti najpopularnije

I moramo priznati da ovaj spoj izgleda fantastično. Frizura je naprijed kraća, odnosno izgleda kao klasični pixie, dok su pramenovi na stražnjem dijelu nešto duži i podsjećaju na najsramniju frizuru 80-ih, ali daleko su od klasične fudbalerke i u ovoj verziji izgledaju baš kako treba.

Slika nije dostupna Razmišljate o bobu? Šest verzija popularne frizure koje će ove jeseni biti veliki hit

Ako među vama postoje avanturisti, možete isprobati i klasičnu fudbalerku, koja je već prošle godine doživjela veliki povratak. Ako ipak preferirate klasiku uz malo eksperimentiranja, onda isprobajte "mixie" frizuru. U nastavku pogledajte i kako ona izgleda u praksi. Sjajno, zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju