Torba je nezaobilazan dio svake ženske odjevne kombinacije, a na zagrebačkoj špici uistinu možemo vidjeti raznolike modele ovog omiljenog modnog dodatka

Galerija Mlada dama iz Zagreba s efektnom torbom Torba brenda Zara s ukrasom u obliku zvijezde (149 kuna) Torba brenda Zara (149 kn) +1 Zara, 149 kn Torba se pokazala kao nezamjenjiv modni dodatak koji u sekundi može transformirati modno izdanje. Ovisno o tome kakav model odaberemo, onda može suptilno nadopuniti odjevne komade ili pak postati zvijezda kombinacije.

Potonji model odabrala je mlada dama koja je centrom grada prošetala u trendi kombinaciji. Traperice s perlama i toplu bijeli dolčevitu stegnutu remenom kombinirala je s bundom i popularnim čizmicama-čarapama.
Torba brenda Zara s ukrasom u obliku zvijezde (149 kuna) Torba brenda Zara s ukrasom u obliku zvijezde (149 kuna) Foto: Zara
U ovu crno-bijelu kombinaciju sjajno se uklopila baršunasta torba komercijalnog modnog brenda Zara. Model s efektnim zvjezdastim ukrasom i metalnim resicama neizbježno dolazi do izražaja zahvaljujući upečatljivim aplikacijama zbog toga mu je suđeno postati zvijezdom odjevne kombinacije.
Mlada dama iz Zagreba s efektnom torbom Mlada dama iz Zagreba s efektnom torbom (Foto: Zara)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju