Dodjela Zlatnih globusa održat će se u ponedjeljak, a među nominiranima za prestižnu nagradu je i glumica i pjevačica Jennifer Lopez - i to za najbolju sporednu glumicu u filmu Prevarantice s Wall Streeta.

Iako se tijekom godina mnogo puta pojavila na dodjeli Zlatnih globusa, njezin skorašnji povratak na ovu ceremoniju poseban je jer je ovo njezina prva nominacija za glumačku nagradu nakon 22 godine.

Naime, 1998. godine tada 28-godišnja J. Lo imala je svoj debi na Zlatnih globusima kada je bila nonimirana za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi Selene Quintanille u filmu Selena.

Jennifer Lopez Wow, kakav kroj! J.Lo u haljini koja se ne može ni odjenuti ni svući bez pomoći

Jennifer Lopez u replici slavne haljine iz 2000. godine Nije J.Lo jedina: Slavne dame koje su nosile istu haljinu u razmaku i od nekoliko desetljeća

I dok se tijekom godina stil i život lijepe glumice i pjevačice drastično mijenjao, jedna stvar tijekom svih tih promjena bila je ista - njezini isklesani trbušnjaci koje ponosno pokazuje.

Tako je i na dodjelu 1998. godine Jennifer Lopez stigla je u višebojnoj asimetričnoj haljini na jedno rame s izrezom na području trbuha. Izgled s kraja 90-ih obilježile su i tanke obrve i smeđi ruž.

Te 1998. godine pratnja joj je bio tadašnji suprug Ojani Noa s kojim je bila u braku od 1997. do 1998. godine.

Više od dva desetljeća kasnije, s desecima glumačkih uloga iza sebe, dvoje djece, novim zaručnikom i nagađanjima da joj se smiješi i Oscar, njezini trbušnjaci čvrsti su kao i uvijek, a Jennifer ih i dalje rado pokazuje u javnosti.

S obzirom na to da joj se tepa da je kraljica teretane i da vjerojatno ne prođe ni dan u kojem je ne posjeti, nimalo ne iznenađuje da voli pokazati i rezultate svog napornog rada. Svoje obline i isklesani trbuh rado pokazuje dok obavlja svakodnevne aktivnosti, ali i na crvenom tepihu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju