Tim najgledanije zabavne emisije inMagazin obilježio je svoj peti rođendan, a za najglamurozniju televizijsku prijateljicu organizirano je veliko slavlje. Crvenim tepihom prošetale su brojne zvijezde čija su lica proteklih pet godina svakodnevno uveseljavala brojnu publiku ispred malih ekrana

Zabavna emisija inMagazin puhnula je svojih prvih pet svjećica na rođendanskoj torti, a slavlje upriličeno na mjestu s kojeg svakodnevno omiljena prijateljica ulazi u domove brojne publike, nisu propustila domaća poznata lica.

Crveni tepih i studio zablistao je u duhu dobrog raspoloženja kreativnog tima popularne emisije koji je goste dočekao na najdužem prostrtom crvenom tepihu.

Njime su prošetale pomno birane toalete, dugačke haljine u nježnim pastelnim bojama, ukrašene svjetlucavim ljuskicama i sljubljene uz tijelo, te klasične koktel haljine kao nezaobilazne saveznice dobre zabave.

Izdvojili smo najupečatljive modne trenutke velike proslave koju danas u 17.25 sati možete pogledati na programu NoveTV.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju