Među komadima odjeće koje bi svaka žena trebala imati u ormaru visoko mjesto zauzima obična bijela pamučna majica. Spasiteljica u danima kada 'nemamo što za obući' lako se prilagođava svakom stilu od poslovnog do svečanog. Nedostaje li vam ideja kako je nositi donosimo 20 super načina koji će olakšati svakodnevni izbor modnih slagalica

Stilisti posljednjih godina u slaganju komada odjeće koje bi svaka žena trebala imati u ormaru veliki naglasak stavljaju na običnu bijelu pamučnu majicu.

Status samostalnog modnog komada bijela majica dobila je 50-ih godina kada je od potkošulje postala bazni komad,najveću popularnost stekla je 70-ih godina kao statusni simbol R'n'R generacije. Danas je sveprisutna na modnoj pisti renomiranih dizajnera otkud je sišla u ormare klasičarki, rokerica i trendseterica.

>>Naučite vezati 4 vrste marama na 16 načina

Najobičnija bijela pamučna majica nosi se uz traper, svjetlucave suknje, kožu, lepršave maxi suknje i poslovna odijela, predlažemo 20 lica bijele majice i 5 ključnih načina nošenja koja će olakšati svakodnevno slaganje kombinacija.

1. Bijela majica i kožnati komadi odjeće
Prepoznatljiv rokerski duh s naglaskom na elegantnom postići ćete kombinirajući bijelu majicu uz kožnate 'skinny' hlače, uz dodatak crnog sakoa i visokih potpetica spremni ste za noćni izlazak. Poslovni stil zaokružit će duet majice i pencil kožnate suknje.

2. Bijela majica i traper

Ovu sezonu na scenu se vratio isprani traper koji je obilježio 80-te godine, njemu pridružena bijela majica pristaje kao druga koža. U duetu s midi traper suknjom, traper kombinezonom ili bilo kojim modelom traperica s lakoćom možete odšetati od rođendanskog tuluma do, uz dodatak bijelog sako i štikli, svečanog događanja..

3. Bijela majica i print
Baznim komadima odjeće oslikanim šarenim, maštovitim printom jednostavna majica dati će protutežu. Upečatljiv izgled postići ćete pridružite li ju uz šareno odijelo, maxi suknju ili široke hlače.

4. Bijela majica uz pastelne suknje i vruće hlačice
Najčešći ljetni prizor duet je kratkih hlačica i bijele majice, koja kombinirana sa suknjom u pastelnim tonovima i sandalama na potpeticu postaje dijelom svečanog stajlinga. Brigu oko izgleda za primjerice festival na otvorenom jednako uspješno ćete savladati uz platnene tenisice ili robusne čizme, traper hlačice i šarenu vestu.

5. Bijela majica i košulja

Omiljena baza ležernih stajlinga duet je bijele majice i košulje, a ona olakšava i uvijek škakljivo nošenje trapera na traper. Kombinirajte je uz svijetlu košulju i tamnije traperice – stil koji u dnevnoj garderobi voli balerinke i tenisice, au večernjoj visoke potpetice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju