Dio tijela na koji su žene posebno osjetljive predio je oko trbuha. Sakupljač masnih naslaga s vremenom dobiva formu omraženog 'šlaufa' zbog kojeg žrtvujemo modu i stil. No ušutkati sve što kipi iznad obruba hlača i pri tomu izgledati trendi možete pametno odabranim komadima odjeće

 

1. Hlače povišenog struka
Pasica koja doseže iznad razine pupka jedina je idealna za prikrivanje šlaufa i držanje istog pod kontrolom. U ovom slučaju uz pogođen kroj hlača lakše je kombinirati gornji dio garderobe koji ne mora nužno biti širok. Bluza, strukirani sako nose se bez straha.

2. Jakna ravnog kroja
Komad kojim ćete biti u trendu i pritom spretno zakamuflirati trbuščić su jakne ravnog kroja koje se ne sljubljuju uz tijelo i čija dužina prelazi kukove. Uz ovaj pametan komad možete kombinirati lepršave suknje ili hlače visokog struka.

>> 3 vježbe koje 'buše' omraženi šlauf oko struka

3. Haljine dijagonalnih linija
Dijagonalno posložene linije uzorka, šavova ili boja savršeno prikrivaju omraženi šlauf i skreću pažnju s te kritične točke na tijelu. Igra s detaljima poput čvora na predjelu trbuh ili haljina na preklop pomoći će jednako učinkovito u 'upijanju' masnih jastučića.

4. Suknja s naborima
Suknje višeg struka koje se šire u falde izvrsno prikrivaju obujam oko trbuha, šlauf ostaje zakamufliran i potpuno se gubi ispod materijala. Za ženstven izgled, suknju kombinirajte uz usku vestu ili prozračnu bluzu.

>> Steznik bez rubova: SOS junak za svaku figuru

5. Peplum kroj
Volan smješten iznad struka detalj je ispod kojeg masne naslage oko struka ostaju neprimjećene. Ovaj pametan volančić postao je dio gotovo svakog komada garderobe što olakšava odabir odjeće koja skriva sitne nedostatake od dnevnih do svečanih prilika.

6. Kaput A kroja
Kroj kaputa čistih linija koji se od razine grudi lagano širi vizaulno će izdužiti vašu figuru i prikriti male nedostatke oko trbuha i struka.

7. Bluza naglašenih ramena
Skretanje pažnje s kritične točke najlakše je izvesti naglašavanjem drugog dijela tijela. Bluze ravnog kroja s istaknutim detaljima na ramenima poput volana ili pak s mašnom umjesto obične kragne birajte kako bi 'šlauf' ostao neprimjetan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju