Australska glumica Cate Blanchett neupitno je nazanimljivije lice svjetskih premijera filma 'Blue Jasmine' za čije je gostovanje nakon New Yorka i Londona prostrt crveni pariški tepih. Za francusku prijestolnicu Cate je sukladno svom nekonvencionalnom stilu odabrala hrabru haljinu koju krasi zamršena paukova mreža, a koja joj sudeći po kritikama nije donijela modni uspjeh

Cate Blanchett nedavno je izjavila kako je godinama čekala poziv Woodyja Allena ne bi li barem nakratko postala dio njegovih antologijskih filmova, želja joj se ostvarila ulogom u filmu 'Blue Jasmine' drami koja je na putu da postane najuspješniji film osebujnog redatelja.

A ništa manje osebujan nije niti modni odabir nove Allenove muze od koje smo naviknuli da bira hrabre i nekonvencionalne toalete za crveni tepih, no ovoga puta teatralnost i avangardnost koju Cate odlično nosi izostala je.

Izborom haljine u obliku paukove mreže, modni rizik glumice Cate Blanchett nije se isplatio

>>Haljina koja ne dozvoljava ni najmanju nesavršenost na tijelu

Mistična Christopher Kane haljina satenske podstave u boji kože s isprepletenom paukovom mrežom kojom je postignuta dramatičnost na tijelu u potpunosti je pojela siluetu i vitku figuru lijepe glumice. Pariška publika ostala je zakinuta za modnom inspiracijom, ali ne i za odličnom glumačkom iterpretacijom obožavane glumice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju