Prelijepa Charlize Theron beskompromisno je prije nekoliko mjeseci svoje dugačke zlatne pramenove obrijala na nulericu. Od tada pratimo sve faze preobražaja kratke kose na njezinom prelijepom licu koje savršeno mogu poslužiti kao ogledni primjer svim dama koje se na korak 'rezanja' kose tako teško odlučuju

Kratke frizure ustručavaju se brojne dame i gotovo 70 posto njih nikada u životu nije eksperimentiralo s dužinom kraćom od one koja graniči s ramenima.

Charlize Theron kratku frizuru osvježila je trendi ombré pramenovima

>>Od plavuše do brinete: 3 zamke koje skriva najveća promjena

Jedan od razloga tomu je i strah od ponovnog puštanja kose da raste, no kako to doista danas uz spretne ruke profesinalaca može izgledati savršeno pokazala je Charlize Theron.

>>Spas u zadnji čas: Trendi frizura idealna i kada vam je kosa neoprana

Prelijepa glumica svoje zlatne pramenove odrezala je na nulericu i od tada pratimo sve faze njezinog preobražaja. Od nulerice i ponosno istaknutih sijedih vlasi na centimetru dužine kose, zlatnih pramenova skladno počešljanih za noć Oscara, zalizanog bakrenocrvenog 'izleta' i raščupanog pomalo 'divljeg' stila čime je jasno vidljivo kako s kratkom kosom nikada nije dosadno.

No koliko ženstvena doista može biti kratka frizura Charlize je pokazala prilikom posjeta Rimu. Kosa čiji gornji sloj sada već dopire do uha dobila je osvježenje u obliku trendi ombré pramenova koji su omekšali inače dječački predznak donedavno 'obične' kratke frizure.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju