Ako ste pomislili kako su izbori ljepote postali dosadni, onda ste u krivu. Izbor 'Miss Barbie Venezuela 2010.' okupio je najveće fanove ove 50 godina stare modne lutke koji su se pobrinuli za šminku, frizuru i odjeću koja će baš njihovoj Barbiki osigurati pobjedu

Izbori ljepote vrlo su popularni u cijelom svijetu. Zemlja opsjednuta ženskom ljepotom, Venezuela, osmislila je najoriginalnije natjecanje na kojem mogu sudjelovati jedino ljepotice koje zadnjih 50 godina obožava cijeli svijet - Barbie lutke.

Izbor 'Miss Barbie Venezuela 2010.' okupio je obožavatelje ove modne lutkice, a na njihovom je izgledu radio cijeli tim stručnjaka. Ljepotica okrunjena titulom najljepše odlazi na svjetsko natjecanje 'Miss Barbie Universe'.

Barbike su na izboru nosile svečane haljine, kupaće kostime, odabrane cipele i modne dodatke te specijalni večernji make-up i frizuru, a sve kako bi baš njihova dugonoga zvijezda bila proglašena najljepšom.

I dok su atraktivne ljepotice šetale minijaturnom pozornicom, ljepotani Kenovi su svirkom zabavljali publiku.

Kako bi ova priča bila još neobičnija, vlasnici lutaka su se pobrinuli da svaka Barbika ima svoje ime, zanimanje te mjere bokova, grudi i struka koje su predočene strogom žiriju.

>> Barbie, sretan ti 50. rođendan!

>> Najskuplja barbika na svijetu za borbu protiv raka dojke

Kao što je običaj na izborima ljepote i ove misice moraju odgovoriti na postavljeno pitanje. Postoje li podmetanja i ima li zavisti među natjecateljicama ne znamo, no jedno je sigurno svaka od kandidatkinja je zaslužila titulu najljepše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju