Moda nije samo u haljinama, već živi svuda oko nas - poručio je Hippy Garden na početku svoje slavljeničke revije. Čast otvaranja ovosezonskog Cro A Portera pripala je upravo ovom modnom brendu koji slavi desetogodišnjicu postojanja. Sve čestitke na rođendanu, ali i na ženstvenoj kolekciji ispunjenoj smjelim modelima koje će poželjeti mnoge trendseterice

I ove sezone Cro A Porter svoju je modnu pistu smjestio u trgovački centra 'Westgate'. No, dok je prošlosezonski prostor bio znatno prostraniji, ovoga puta organizatori su modu odlučili slaviti u intimnijem prostoru.

Prvi dan jednog od najvećih modnih događaja u Hrvatskoj bio je rezerviran samo za jednu dizajnericu koja je tom prilikom proslavila deset upornih i uspješnih godina rada.

Riječ je o Đurđici Vorkapić, poznatijoj po svojem 'umjetničkom' imenu Hippy Garden.

Osim što je ova Karlovčanka svih deset godina dobivala pozitivne kritike kolega i struke, njezin modni brend nije se zaustavio samo na tijelima poznatih već se izrazito nosivim i ženstvenim modelima te razumnim cijenama pokazao kao jedan od omiljenih izbora žena različitih konfekcijskih veličina i debljina novčanika.

Slavljeničku je kolekciju dizajnerica obojala u nijanse pijeska koja je na tijelima preplanulih manekenki dodatno došla do izražaja. Svileni materijal u obliku draperija i fluidnih 'plašteva' na koje su podsjećale mnoge haljine modelima je dao dašak prozračnosti i komocije, ali i zavodljivosti koja se postiže mekanim naglašavanjem tjelesnih oblina.

Reviju je otvorila manekenka Petra Friganović, zaštitno lice i muza dizajnerice, koja je sa stajlingom kakve indijske Pocahontas najavila karakter kolekcije, istovremeno samouvjeren i nježan, vidljiv u dekolteima do pupka te krojevima obilježenim slapovima koji su padali niz tijelo te nizom faldi, sigurnim faktorom ženstvenosti.

Uz pedeset novih kreacija, Hippy Garden je na ovoj rođendanskoj reviji pokazao i deset najpopularnijih i najprodavanijih komada tijekom desetljeća modne fantazije koja se se i dalje uspješno nastavlja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju