Kada smo u potrazi za modelom štikli koji nam s lakoćom nogu izdužuje i čini je spremnom za najzahtjevnije kratke odjevne komade tada izbor pada na model sandale s diskretna dva remenčića. Upravo takve već godinama ziheraški bira glumica Jennifer Aniston, a posljednji model s potpisom kuće YSL prošetala je crvenim tepihom premijere filma 'Life Of Crime'

Štikle koje opisuju visoka potpetica i dva tanka remenčića smještena oko gležnja i preko prstiju najčešći su model na glam događanjima, a velika obožavateljica diskretnog modela već godinama je glumica Jennifer Aniston.

Svoj elegantan stil u kojem prednjače kratke haljine ziheraški upotpunjuje provjerenim štiklama, što nimalo ne čudi jer ovaj model savršeno izdužuje nogu. Posljednji u nizu modela, s remenčićem optočenim kristalima nose potpis kuće YSL kao i svjetlucava mini haljina u kojoj je Jennifer prošetala crvenim tepihom premijere filma 'Life Of Crime' u Hollywoodu.

Kako bi što lakše odabrali moćne štikle, modela koji svaka žena treba imati u ormaru, s polica trgovina izdvojili smo 7 najljepših.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju