Kanadska glumica Cobie Smulders dio je zvjezdane postave filma 'Captain America: The Winter Soldier' koja je svoju promotivnu turneju započela u Los Angelesu. Pa iako je glumačku ekipu predvodila Scarlett Johansson, čija su nagađanja o trudnoći zasijenila ekranizaciju Marvelovog stripa, zeleonoka glumica uspjela se nametnuti pored plavuše raskošnog dekoltea

Elegantan stil koji njeguje na crvenom tepihu kanadska glumica Cobie Smulders nije žrtvovala golišavim izdanjima u potrazi za dodatnom pažnjom tijekom promo turneje filma 'Captain America: The Winter Soldier'.

Naime njezino upečatljivo lice pokazalo se kao najveći adut, a krase ga porculanska put i zelene oči čiju tajanstvenost razotkrivaju nijanse ruževa u čitavom spektru boja.

Ružičasti ruž činio je duet s identičnom bojom odabranih štikli i torbe, na premijeri filma u Los Angelesu te je tek jedan u nizu tonova koji ovoj ljepotici savršeno pristaju.

Narančastu nijansu ruža Combie je 'prošetala' na holivudskoj promociji serijala 'How I Met Your Mother' i razbudila crnu haljinu zatvorenog kroja. Na zabavi nakon dodjele Oscara zabljesnula je s tamnom nijansom crvene, dok je za vrijeme gostovanja u showu Davida Lattermana čaroban osmijeh uokvirila tamnosmeđim ružem.

Inspiraciju i primjere igre s brojnim nijansama ruža na licu glumice pogledajte u fotogaleriji:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju