Londonski tjedan mode za proljeće/ljeto 2011. predlaže šarene boje, prozirne materijale i ležerne komade koji podsjećaju na skupocjeno donje rublje. Poruka hladnih britanskih dizajnera je - žena nikada nije previše seksi!

Svojim kreacijama londonsku modno osviještenu publiku počastio je dizajner Mark Fast koji za proljeće/ljeto 2011. predlaže kratke haljine koje otkrivaju žensko tijelo, igra se bojama, resicama i otkriva načine na koje žena može pokazati tijelo, no na nešto drugačiji način od uobičajenog.

Jedan od najpoznatijih britanskih dizajnera Matthew Williamson koji je osvojio modnu scenu prvom kolekcijom 1997. koju su nosile Jade Jegger, Helena Christensen i Kate Moss i za sezonu proljeće/ljeto 2011. predlaže ženstvene kreacije u bojama.

Njegove slavne poklonice poput Kate Hudson, Sienne Miller, Keire Knightly i Gwyneth Paltrow i ove godine će napuniti ormare komadima iz njegove linije.

>> Sarah Jessica Parker pustila suzu za McQueena

>> VIDEO: Pad uzrokovan bizarnim cipelama

>> VIDEO: Za Vivienne Westwood ne postoje ograničenja

Glumica Sienna Miller je iz prvog reda pogledala kolekciju za proljeće/ljeto 2011. i s revije otišla sa zadovoljnim osmijehom na licu.

Dizajner Julien Macdonald počastio je London izjavom kako je on seki muškarac koji voli seksi žene i prikazao lepršavu i očaravajuću kolekciju.

Njegovi modeli podsjećaju na skupocjeno donje rublje, a on ih opisuje svoj rad kao tradicionalnu britansku modu s malim zaokretom te priznaje kako njegove namjere baš i nisu 'kraljevske'!   

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju