Uglađeni muškarac koji zavodi mirisom san je svake žene, a kada u odijelu osmijehom zavodi holivudski ljepotan Matthew McConaughey teško da će mu itko odoljeti. Njegov šarm ponovno su prepoznali Dolce i Gabanna

Matthew McConaughey najbolje izgleda kada je gol, no Domenico Dolce i Stefano Gabbana obukli su ga u odijelo i pretvorili u pravog džentelmana te odabrali za zaštitno lice mirisa 'The One Gentelman'.

Nastavak suradnje između holivudskog ljepotana i dizajnerskog dvojca rezultirao je poslasticom kojoj će žene teško odoljeti, a novi miris sigurno će se naći u toaletnim torbicama mnogih muškaraca.

>> Matthew McConaughey: Tijelo koje želimo gledati!

Zavodnik Matthew se i sam odlično snašao u ulozi džentelmana jer smatra kako ima snagu i otmjenost koja se očituje u svakom njegovom pokretu, a baš je to ono što poručuje i novi miris Dolce&Gabanna.

Novi miris na policama će se pojaviti u listopadu, a tada će se i Matthew pokazati u elegantnom odijelu s leptir mašnom. Vrijedi pričekati kako bi vidjeli hoće li se i u ovoj reklami, baš kao i u onoj za miris 'The One' glumac na kraju ipak riješiti odjeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju