Miss Hrvatske Katarina Banić spremna je otputovala u Kinu gdje će se održati izbor za Miss Svijeta. Samo nekoliko sati prije odlaska ponosno je isprobavala elegantne haljine u kojima će predstaviti našu zemlju

Misica Katarina Banić samo nekoliko sati prije leta za Kinu još uvijek je isprobavala 16 haljina koje su napravljene samo za nju i njezino predstavljanje na izboru za Miss Svijeta.

U Kinu je otputovala sama, no to joj nije predstavljalo problem jer je jedva dočeka da sjedne u avion.

Njezin dečko bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Emir Spahić velika joj je podrška, no s obzirom na obaveze nije ju otpratio na avion.

Zato joj je društvo pravio Mister Hrvatske Radovan Stošić za kojeg se sumnjalo da je osvojio njezino srce još na samom izboru.

Kreacije u kojima će lijepa Dalmatinka predstaviti svoju zemlju potpisuje modna kuća Sposa.

S obzirom na njezinu preplanulu put savršeno će joj pristajati elegantna haljina u boji breskve koja naglašava liniju tijela, a u koju je utrošeno 12 metara materijala, te kratka crna koktel haljinica sa svjetlucavim detaljima.

Atraktivna smaragdno zelena haljina koju naziva 1244 njezina je omiljena te je odabrana kao nacionalni kostim koji simbolizira hrvatske otoke.

>> Što ako Katarina postane Miss svijeta?

>> FOTO: Misica Katarina pokazala obline

Izbor će se održati 30. listopada, a kako će se plasirati atraktivna Triljanka ne znamo, no želimo joj puno sreće u ostvarivanju dugoočekivanog sna.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju