Crveni tepih dodjele nagrada Oscar bio je prepun ljepotica u najraskošnijem izdanju, no ništa manje elegantni nisu bili niti njihovi partneri. S obzirom da se parovi u svemu nadopunjuju i njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti bilo je vrlo zanimljivo. Izdvojili smo najljepši te 10 najzanimljivijih parova koji su obilježili ovogodišnji Oscar

Iako dodjela nagrada Oscar traje samo jednu večer o njoj se priča još danima. Iako bi na prvom mjestu trebali biti filmski hitovi koji su obilježili proteklu godinu nosioci manifestacije su holivudske zvijezde.

>> Oscar: 10 haljina koje će se još dugo pamtiti

I dok najviše medijske pažnje plijene maksimalno dotjerane ljepotice u raskošnim haljinama obogaćenim frizurom, šminkom i nakitom niti njihove jače polovice nisu ništa manje elegantne.

>> Oscar: Haljine koje su dobile najviše negativnih komentara

Crna odijela i frakovi nadopunjeni bijelim košuljama i leptir mašnom kombinacija je koja uvijek pali. No s obzirom da se partneri uvijek nadopunjuju i na crvenom tepihu su zajednički blistali najjačim sjajem.

Najljepšim parom na dodjeli nagrada Oscar proglašeni su Jennifer Aniston i Justin Theroux

Najljepšim parom proglašeni su Jennifer Aniston i Justin Theroux, a u stopu ih prate Nicole Kidman i Keith Urban te Jennifer Garner i njezin oskarom nagrađeni suprug Ben Affleck.

No na listi su se našli i gotovo nespojivi parovi te oni između kojih je vrlo velika razlika u godinama.

Među njima su prekrasna Salma Hayek i njezin suprug Francois-Henri Pinault te Catherine Zeta Jones i Mchael Douglass. Izdvojili smo 10 najzanimljivijih parova.

Zanima li vas još oskarovskih tema pročitajte i ovo:

>> Ovako izgledaju oskarovske haljine u XXL veličini

>> Helen Hunt: Na Oscara u H&M haljini

>> Fashion Guru: Najbolje i najgore oskarovske haljine

>> Odmor od savršenstva: Kako izgledaju zvijezde nakon Oscara?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju