Da dobar make up može prikriti i najmanji nedostatak, ali i naglasiti najbolje na licu jako dobro zna Severina čije lice je savršena podloga za brojne tehnike šminkanja. Donosimo 4 nepogrešiva make upa lijepe Severine idealna za dnevno i večernje izdanje

Uvijek dotjerana Severina jako dobro zna kako istaknuti ljepotu i seksepil. Osim elegantnih i izazovnih modnih kombinacija koje ističu njezino savršeno oblikovano tijelo njezina ljepota dolazi do izražaja zahvaljujući besprijekornom i pomno biranom make-upu.

Severina se ne boji eksperimentirati s različitim tehnikama šminkanja i nijansama ruževa za usne

Za razliku od njezinih brojnih kolegica koje, kada je riječ o šminki, ne pristaju na velike promjene te se drže onog što im najbolje pristaje Seve se ne boli isprobavati nove, drugačije make-up trikove te svaki put zablista drugačijim sjajem.

>> A ovako izgleda fotografija kad bira Severina

Tako se na njezinim putenim usnama često nađu nježni ruževi u ružičastim i narančastim tonovima, ali i žarko crveni ruž koji ne može proći ne primijećeno.

Slično je i sa sjenilima. Popularna smokey eyes tehnika u crnim i smeđim tonovima u kombinaciji s umjetnim trepavicama nepogrešiva je kombinacija za večernji look, dok onaj dnevni savršeno upotpunjuju zemljani i brončani tonovi te vječni crni tuš koji može u trenu naglasiti svako oko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju