Glumica koja redovitio plijeni pažnju svojim osebujnim modnim stilom britanska je oskarovka Tilda Swinton. Za berlinski filmski festival glumica je odabrala nimalo iznenađujuće odijelo muškog kroja, no ulaznu kartu za crveni tepih – štikle, zanemarila je i prošetala ravne kožnate japanke ukrašene resicama

Definitivno jedan od najzanimljivijih prizora na crvenom tepihu redovito upriliči britanska oskarovka Tilda Swinton. Po brojnima ikona stila koja ne zazire od futurističkih kreacija mladih dizajnera i minimalističkog stila kojim ističe svoj androgen izgled opisan hladnim licem bez šminke i platinastim zalizanim pramenovima.

>>Emma Thompson: 'Najskandaloznije' cipele crvenog tepiha

Za 64. crveni tepih Berlin film festivala svoj modni odabir, crno elegantno odijelo uskladila je s muškom glumačkom klapom iz filma redatelja Wes Andersona, The Grand Budapest Hotel. Izdanje za kojim uz dramatične i voluminozne krojeve Tilda najčešće poseže nije bilo iznenađujuće, što je definitivno nadomjestio odabir cipela.

 

Umjesto u očekivanim štiklama kao ulaznom kartom za crveni tepih, Tilda je odabrala crne ravne sandale, s kožnatim resicama vrlo nezgodne za hodanje što je otkrio prizor zgrčenih prstiju. Odijelo i sandale potpisuje modna kuća Schiaparelli.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju