Pozirati bez odjeće pred fotoobjektivom zvuči kao ideja od koje će mnoge žene radije pobjeći nego se skinuti i pokazati svoju ljepotu, no pet žena iz Velike Britanije napravile su baš to kako bi podigle svoje samopouzdanje i iznenadile partnere

Rachael Ritchie je čitav život nezadovoljna svojim izgledom, a oblin ase pokušala riješiti raznim dijetama. Njezin suprug ju voli takvu kakva je, a ona je u 41. godini života shvatil akako mora napraviti nešto što će joj pomoći da zavoli sebe.

Fotografije koje otkrivaju njezinu ljepotu pomogle su joj da vidi sebe očim asvog supruga i podigle joj samopouzdanje.

'Odlučila sam se na ovo jer ne želim sljedećih 20 godina pokušavati biti ono što nisam', rekla je Rachel i obećala sama sebi kako se više neće izgladnjivati već prihvatiti svoje tijelo onakvo kakvo je.

Claire McLauchlin-WHhitehead fotografirala se kako bi podsjetila supruga s kojim jeu braku sedam mjeseci da ima još stvari koje ne zna o njoj.

'Želim ga podsjetiti kako sam neustrašiva i volim izazove', rekla je dvadesetosmogodišnjakinja te dodala kako zna da njezino tijelo nije savršeno, no mora ga naučiti voljeti takvo kakvo je.

Hollie Brackenridge ima 26 godina i majka je troje djece. Nakon rođenja drugog djeteta patil aje od postporođajne depresije, a ovim fotografijama je dokazala sama sebi kako je žena koja je uspjela prebroditi teške trenutke.

'Gledala sam u svoju fotografiju i ona mi je dala snage', rekla je Hollie.

Allison Addie nije mogla zamisliti bolji način da proslavi četrdeseti rođendan.

>> I najveći su pokleknuli: Obline stižu na modne piste!

>> Debeljuce bez srama pokazuju gola tijela

'Uvijek sam bila nesigurna, a fotografiranje mi se učinilo kao odličan način za podizanje samopouzdanja', pojasnila je.

Jilly Tatlow fotografirala se kako bi iznenadila partnera za Valentinovo. Nikada joj se nije sviđala stražnjica koju je smatrala prevelikom, no tijekom snimanja osjećala se nevjerojatno seksi i oduševljena je rezultatom.

Svih pet žena zadovoljno je rezultatom, a strah i nelagoda koju su osjećali na početku snimanja magično je nestala, a samo jedan pogled na fotografije odmah ih podsjeti na samopouzdanje koje su osjećale u trenucima fotografiranja i otuda crpe snagu za nove pobjede.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju