Suknje pencil kroja napravljene od materijala koji se zbog svoje elastičnosti oblikuje po tijelu i djeluje poput steznika nisu rezervirane samo za vitka tijela. Izdanja koja uvjerljivo ovaj komad čine idealnim za isticanje raskošnih bokova i bedra pokazale su Jennifer Lopez i Kim Kardashian

Jennifer Lopez trenutno snima film 'The Boy Next Door' u kojem tumači ulogu kućanice, a modni stil njenog lika sastoji se od običnih komada odjeće poput vunenih dolčevita, traperica i suknji. U svakoj kombinaciji poznata Latina privlači pažnju dajući jasno do znanja kako na njezinom tijelu i najobičnija odjeća izgleda spektakularno.

>>Suknje pencil kroja: 8 zavodnica od 70 do 700 kuna

Izdanje u kojemu je odigrala posljednju scenu prije odmora na setu privuklo je najviše pažnje, u suknji pencil kroja napravljenoj od materijala koji se zbog svoje elastičnosti oblikuje po tijelu i djeluje poput steznika do punog su izražaja došli njezini zanosni bokovi.

Da ovaj model suknje bedra savršeno drži na okupu ne dopuštajući da se i jedan milimetar otpusti iz kontrole pokazala je i Kim Kardashian. Za obavljanje obaveza novopečena mama svoju raskoš istaknula je suknjom elastičnog materijala zelene boje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju