Niz provokativnih izdanja u kojima je posljednje vrijeme podizala puno prašine i kakvo smo sasvim predvidljivo očekivali i za najavljivanu veliku promociju novog albuma Severina je prekinula izborom vječne kombinacije, elegantnog crnog odijela i bijele košulje

Za promociju novog albuma 'Dobro došao u klub' Severina nije posegnula za provokativnim i golišavim kreacijama na kakve nas je u posljednje vrijeme naviknula. Neočekivano i za svaku pohvalu pjevačica je za svoj veliki dan odabrala elegantnu kombinaciju.

>>Kada se Severina 'zacrveni' svi ostaju bez daha

Jednostavno odijelo muškog kroja sakoa i trendi dužine hlača do iznad gležnja Seve je kombinirala uz bijelu košulju ispod koje se nazirao crni čipkasti grudnjak kao jedini detalj na tragu provokativnog.

>>Severina: Trendi mama prošetala zgodan modni dodatak

Decentno i ženstveno pjevačica je podebljala vatreno crvenim ružem, poželjnim ukrasom na licu uokvirenom kosom počešljanom u stilu diva pedesetih godina prošlog stoljeća.

Pomalo pomaknuto klasično  izdanje kraljice estrade ugodno su 'razbile' crvene klasične salonke za kojima je posegnula i prije nekoliko dana u kombinaciji sa haljinom iste nijanse.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju