Haljine s vrtoglavim prorezima koje više otkrivaju nego pokrivaju postale su i više nego popularne, a trend koji je započeo još prošle godine nastavio se i u 2013. No tko je muškarac čije ime stoji iza najgolišavije kolekcije haljina koje garantiraju medijsku pažnju?

Ovogodišnji Grammy obilježila je Jennifer Lopez, ali ne ubiranjem kipića za glazbena ostvarenja nego izborom toalete za glamuroznu večer. Crna haljina s fascinantnim razrezom koji se proteže gotovo do razine struka osigurala je poznatoj Latini titulu zvijezde večeri.

>>Opasni prorezi samo za najspretnije dame

No popularni razrez koji uvjetuje poziranje s ogoljenom nogom u prvom planu među prvima je hrabro nosila manekenka Anne Vyalitsyna i to na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, a odmah nakon nje u bijeloj najgolišavijoj haljini do sada koja više otkriva nego pokriva pojavila se i Anja Rubik te svojom pojavom izazvala popriličnu buru reakcija.

>>'Izrezane' haljine: Samo za najljepša tijela

Tko se zapravo krije iza kolekcije koja je izazvala modnu revoluciju na crvenom tepihu, te koja ne može proći neprimijećeno?

Riječ je o belgijskom dizajneru s pariškom adresom Anthonyjem Vaccarellom, čija je seksepilom nabijena kolekcija haljina predstavljena na pariškom Tjednu mode 2011. godine.

Anthony objašnjava kako se tajna njegovih kreacija krije u materijalima koji se stapaju s tijelom i djeluju poput kombinezona, te osiguravaju da 'strateška mjesta' na tijelima ljepotica ostanu tijekom nošenja prekrivena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju