Najnoviji zahtjevi za estetske zahvate i više su nego morbidni što znači da su operacija nosa, grudi ili liposukcija već pomalo dosadni. Treća dojka, zmijski jezik ili novčanik od vlastite kože novi su trendovi koji izazivaju zgražanje

Čini se kako su klasični estetski zahvati kao što su korekcije nosa, povećanje grudi ili liposukcija postali dosadni.

Sve je više bizarnih prohtjeva koje gotovo da i ne možete zamisliti.

Striptizeta iz Milana svratila je do Zagreba i posjetila estetskog kirurga Sinišu Glumičića, a sve kako bi napravila treću dojku.
No ovaj bizarni pothvat nije joj pošao za rukom jer ju je doktor mora odbiti.

No ovo nije jedini slučaj. Jedan mladić je tražio da mu doktor razreže jezik na pola kako bi izgledao poput onog zmijskog, a djevojka da joj se dvije zlatne zvijezde ugrade u čelo.

Popularna je postala operacija ušiju nakon koje uši izgledaju poput onih Spockovih iz 'Zvjezdanih staza' ili pak novčanik od vlastite kože.

Konceptualna umjetnica Dan Philip također je jedna od onih koji klasične estetske zahvate ne smatraju dovoljno zanimljivima.

>> Bizarni tretmani slavnih i lijepih

>> Sjemenjem bika i ljudskim salom do ljepote

Neki od zahvata kojim se Dan želi podvrgnuti su korekcija šake, pojačanje intenziteta desne šarenice, uklanjanje površinskih žila te ugradnja dijamantnih zglobova.

Sve je to spremna napraviti za svoj umjetnički projekt pod nazivom 'Rekonstrukcija ljepote'.

Hrvatski estetski kirurzi protive se ovom načinu osakaćivanja tijela pa će svi ovi morbidni pacijenti pomoć morati potražiti izvan granica lijepe naše.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju