Kraljica romantičnih komedija Reese Witherspoon morala je izabrati između dva muškarca. Da taj posao nije nimalo lak pokazala je u filmu 'How Do You Know' koji ovih dana promovira po Americi. Ipak sve je puno lakše u haljini Zaca Posena i vrtoglavim potpeticama!

Vrckava holivudska plavuša našla se u ljubavnom trokutu između dečka kojeg u filmu 'How Do You Know' glumi Owen Wilson i menadžera čija uloga je pripala Paulu Ruddu. Uz dva mlada muškarca u filmu se pojavljuje i Jack Nicholson koji igra oca prepunog savjeta.

Ni tri muškarca na crvenom tepihu nisu uspjeli skrenuti pažnju s prekrasne Reese koja se na premijeri u Los Angelesu pojavila u haljini Zaca Posena koja je otkrila njezinu savršenu liniju. Uz visoke potpetice i plavu kosu njezin osmijeh bio je glavni adut.

>> Nikad seksepilnija Reese Witherspoon

>> Čudna grimasa Reese Witherspoon

Sretna i odlično raspoložena Reese izjavila je kako usprkos rastavi od glumca Ryana Phillippea još uvijek vjeruje u brak.

'Ne razmišljam o braku svakodnevno, no bilo bi lijepo udati se još jednom sada kada mi je puno jasnije što to ustvari je', rekla je glumica koja je u vezi s Jimom Tothom.

Reese je nakon prvog bračnog iskustva naučila što želi, a što ne želi u odnosu s muškarcem, no usprkos bolnom razvodu par zajednički sudjeluje u odgajanju dvoje djece, Ave i Deacona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju